fogocska_optimumEgyüttműködési megállapodás – Te is segíthetsz sportolóinknak

Kedves Szülők, Egyesületi Tagok, érdeklődők!

Egyesületünk támogatási szerződést kötött az Optimum Biztosítási Bróker Kft.-vel. Az alábbiakban olvashatjátok, hogy milyen módon tudjátok olcsóbbá tenni biztosításaitokat és ezzel támogatni Egyesületünk gyermekeit, anélkül, hogy emiatt extra költség terhelne bárkit is.

Amennyiben az Optimum Biztosítási Broker Kft.-t bízzátok meg a háztartásában, cégben meglévő biztosítások kezelésével, a kezelt vagy megkötött vagyonbiztosítási szerződések éves díjának 2-5%-val támogatjátok az egyesületet, amelyet az egyesület saját bevételként szabadon felhasználhat.

Támogatott biztosítások:
• kötelező gépjármű felelősség-biztosítás (év vége felé hatványozottan fontos)
• Casco biztosítás
• Lakásbiztosítás
• Vállalkozói biztosítások
illetve bármilyen vagyonbiztosítási szerződés legyen az akár magán, akár céges szerződés.

A cég lapcsolattartója Szabó Péter, lent megtalálhatóak az elérhetőségei, vegyétek igénybe.

Az OPTIMUM BIZTOSÍTÁSI BRÓKER Kft. bemutatkozása:

Társaságunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy biztosítsuk a vállalkozások gazdálkodói tevékenységének hátterét, a váratlan – előre nem látható – események bekövetkezésekor. Segítünk felismerni és megfogalmazni partnereink biztosítási igényeit azért, hogy egy olyan biztosítási hálót tudjunk létrehozni, amely teljes egészében lefedi a már meglévő, vagy a későbbiekben fellépő kockázati köröket.
• A velünk együttműködő szervezeteknek egy jelentős részénél támogatást is nyújtunk a helyi civil szervezeteknek. A múlt évben közel 2 millió forinttal támogattunk helyi alapítványokat, egyesületeket. Ez utóbbi is rendkívül fontos számunkra, mivel reklám helyett inkább erre fordítjuk a rendelkezésre álló keretet és úgy tűnik, ez mind az önkormányzatoknak, mind a civil szervezeteknek, mind a helyi lakosság számára szimpatikusabb megoldás, mintha a médiában hirdetéseket adnánk fel.
• Fontos hangsúlyozni, hogy nem szükséges új szerződést kötni, elegendő, ha a szerződést a jövőben mi fogjuk kezelni.
• Nyilvánvaló, hogy egy konstrukció akkor lehet sikeres, hogy valamennyi szereplő számára előnyökkel jár és ez teljes mértékben megvalósul ennél a konstrukciónál.
• Az Egyesület egy eddig kiaknázatlan forráshoz jut, mellyel segítséget tud nyújtani az eredményesebb működéshez.
• Az egyesületi tagok élvezik a plusz bevételből keletkező beruházásokat, mellyel azonban nem növeli a kiadásait és fogyasztását, mivel a helyben befizetett biztosítási díjakból kap vissza a közösség – hasonlóan az szja 1%-ának a felajánlásához.
• További előny, hogy ügyfeleink kényelmi szolgáltatásokat tudnak igénybe venni /évforduló figyelés, szerződések optimalizálása, segítségnyújtás kárügyintézésben, stb./ és csökkenteni tudják kiadásaikat, másrészt az egyesülethez kötődését minden hasonló kezdeményezés erősíti, amely a sikeres fejlődésének a motorja.
• Tapasztalatink alapján legalább 10-15%-os díjmegtakarítást lehet elérni.
Munkánk, tevékenységünk legfőbb célja partnereink kívánságainak maximális kielégítése. Minden esetben a személyes kapcsolattartásra törekszünk. Ez növeli az ügyintézés hatékonyságát, valamint lehetővé teszi, hogy közvetlen jó kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel.
Célunk, a hosszú távú kapcsolatok kialakítása, amelyhez az Önök megelégedése szolgáltatja az alapot.

Kapcsolattartó:

Szabó Péter pszabo75@gmail.com Mobil: +36 (30) 560 7454

fogocska_optimum

Megosztás


Hozzászólások letiltva, kérjük emailben a válaszokat.

A bejegyzés elküldve: 2016-10-29 a következő katágóriában: Friss bejegyzések. Írta: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.